Nimetön

Runoilija särkikala

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi näitä pitäisi vain itseksensä arvostella?
 

sanoitko jotain
sanoitko jotain, jota kaipasin
kaipasin kuulla äänesi
sanoitko jotain, jota kaipasin
kaipasin ääntäsi, sanoithan jotain,
jotain, jota kaipasin
sanoithan, äänesi täyttää sydämeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvattu.

 

Käyttäjän kaikki runot