Pimeät tähdet

Runoilija mitrumi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunne polte
Tunne henkäys tuulten
Tunnista tähdet
Muistele mennyttä
Muistele sitä rakkautta, kipua, vihaa, pelkoa.
Sano että halusit rakastaa
Sano että halusit tuntea

Mieti hiljaa milloin aamu koittaa
ja pimeimmätkin tähdet putoavat alas taivaalta
Ne putoavat, kun tunteet katoavat ja unohdat rakastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot