Hulluna sinuun

Runoilija mitrumi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teet minut hulluksi, kuten muutkin tytöt.
Saat minut haluamaan sinua päivä päivältä enemmän
Haaveilemaan sinusta, näkemään sinusta unia
Katso nyt mitä olet saanut aikaan
Taas yksi tyttö lisää, hulluna sinuun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot