Unelmat, haaveet..

Runoilija ziniboom

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

järki päässä, jalat maassa ja mieli kirkkaana pääsee elämässä pitkälle.
 

Haaveistani, unelmistani
saan voimaa kulkea
eteenpäin.

Ne ovat osa onnellista
elämää.

Vaikka unelmat eivät
aina toteutuisi,
on oltava asioita, joista haaveilla.

Vain unelmia ovat alussa olleet
monet suuret asiat,
mitä on elämässä tapahtunut.

Ensin unelmoidaan ja
sitten iloitaan, kun unelma
on toteutunut.

Jos unelma ei toteudu,
se jää haaveeksi.

Ainahan ei voi saada kaikkea,
mutta aina on oltava haaveita joita kantaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot