Rakas päiväkirja

Runoilija Sviu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Happiness only real when shared"

Kirjoitan lähinnä purkaakseni tunteeni paperille, joskus saattaa fiktiotakin sekoittua mukaan. Toivon palautetta, mieluusti rakentavaa sellaista : )
 

Tänään olen ollut
lähinnä ahdistunut
etsinyt vastauksia
kysymyksiin
jotka tiedän voivani saada vain sinulta
Odottanut tuloasi, viestiäsi
puhumista
asiat halki
oikeilla nimillä
vastauksia
jotka tiedän voivani saada vain sinulta

Ahdistunut itsestäni
joka sekoittaa päänsä turraksi
olotilaan joka jatkuu seuraavaan aamuun
eikä järki pääse ulos sanoiksi
sumeana sisälläni
kirjoittanut vastauksia
kysymyksiin
joiden muodon tiedän
sisältöä en
vastauksia kysymyksiin
jotka eivät paranna asiaa
tuo helpotusta

turhaan.

Ehkä tieto lisää tuskaa
mutta minä olenkin masokisti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot