Tuntematon rakkaus

Runoilija tiucu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin koskettaa ihoasi,
tuntea sen lämmön ja pehmeyden ihoani vasten.

Tahtoisin haistaa tuoksusi,
hengittää itseeni jokaisen aromin ja huumaantua siitä.

Tahtoisin maistaa huuliasi,
sammuttaa janoni ja humaltua sinusta.

Tahtoisin kuulla äänesi,
suloiset sanasi sointuina korvissani.

Tahtoisin nähdä sinut edessäni,
sokaistua kauneudestasi.

Tunnen sinut,
olet osa minua.
Olet pelastanut minut
ja elämäni on taas merkityksellinen.
Olemme yhtä
vaikkemme koskaan olisikaan yhdessä.

Olet tuntematon rakkauteni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot