Tunne

Runoilija Shypyhappy

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päänsä entisestä elämästä nollannut.
Nyt on se aika,kun ne poistetaan sieltä =)
 

Olemmeko koskaan nähneet sitä oikeaa tunnetta,sitä joka kolahtaa sydämeen kuin salama kirkkaalta taivaalta. Olemmeko koskaan miettineet miltä se olisi tuntunut jos olisimme antaneet sen vaan piirtää pysyvät jäljet sydämeen jotta olisimme osanneet ottaa sen vastaan ja nauttia siitä tunteesta mitä se tuo tullessaan. Olemmeko koskaan tulleet ajatelleeksi miten elämämme olisi muuttunut jos olisimme antaneet sen vain tulla,emmekä olisi tapelleet sitä vastaan.

Selite: 
ei lisättävää...tää on tunne.
Kategoria: 
 

Kommentit

itsekriittistä pohdintaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot