Liian myöhäistä

Runoilija Shypyhappy

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päänsä entisestä elämästä nollannut.
Nyt on se aika,kun ne poistetaan sieltä =)
 

Muistatko sen,kun kuljettiin käsikädessä ja katseltiin,kun elämä meni ohitsemme?Millaista se olisi ollutkaan jos olisimme pysähtyneet ja katselleet elämän riemua,sitä mitä me emme huomanneet?Liian myöhään me siihen herättiin ja annettiin kaiken valua pois.Nyt se on myöhäistä ja sinä olet poissa enkä sinua koskaan takaisin saa,minulle jäi vain tämä elämä jota elää ilman sinua en halua.

Selite: 
Tuli minuutissa ulos päästä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot