Hetkeen hiljaiseen

Runoilija Shypyhappy

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päänsä entisestä elämästä nollannut.
Nyt on se aika,kun ne poistetaan sieltä =)
 

Otan sinut mukaan,koska haluan,että näet saman kuin minä. Otan sinut mukaan sinne hetkeen hiljaiseen,jossa ainoa ääni on hengityksemme ja tuulenvire joka sinun hiuksiasi hulmuttaa.Ottaisin sinut syliin,katsoisin sinua syvälle silmiin ja kertoisin kuinka minä sinua rakastan ja loppuelämäni palvoisin.Olemmeko valmiit kohtaamaan sen hetken missä millään muulla ei ole mitään väliä ja jossa meillä olisi vain toisemme.Siihen hetkeen ei ole oikopolkua,eikä kiertotietä ja pääsylippu löytyy vain omista ajatuksistamme.

Selite: 
tänä aamuna aamukahvia juodessa tuli ulos tämä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot