Elämä

Runoilija Shypyhappy

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päänsä entisestä elämästä nollannut.
Nyt on se aika,kun ne poistetaan sieltä =)
 

Elämä,sinua minä kaipasin liian kauan. Miksi et voinut ilmoittaa olemassaolostasi aiemmin.Oliko minun pakko näin kauan elää ilman oikeaa elämää?Olisitko milloinkaan kertonut minulle,mitä elämä on jollen olisi sitä itse huomannut? Olisit edes yrittänyt kertoa! Nyt en tiedä enään miten elää.Nyt se on jo myöhäistä.Elämä ohitseni mennyt on.

Selite: 
Tässä vähä huono loppu,mutta ajatushan oli että ymmärsi elämän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Alku on toiveikas,miten se meni ales...?
Jaksa!!!

 

Käyttäjän kaikki runot