Anna Anteeksi

Runoilija Shypyhappy

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päänsä entisestä elämästä nollannut.
Nyt on se aika,kun ne poistetaan sieltä =)
 

Miksi sinä? Miksi en minä? Mitä tein väärin ,kun sinä sait sen enkä minä. Minulle se olisi kuulunut ei sinulle. Sydämeni murtuu siitä,kun näen sinun kärsivän.
En pysty katsomaan,kun sinua sattuu. Se paha olisi kuulunut minulle.Ei sinulle.
Anna anteeksi, kun en sitä sinulta pois voi ottaa.

Selite: 
tää on taas niin mua...ottaisin kaikkien pahat ittelleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot