Jos sä tahdot niin..

Runoilija Dragonie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 17:23

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovuta.
Pakene.
Aloita alusta.
Pysähdy.
Taistele.
Voita elämä.


Pelkää pahinta ja toivo parasta.
Elämä. Sitä se on.
Outo. Sitä minä olen.

Judge a book by its cover,
and you'll never know the story.

- Dragonie -


Anteeksi teoksissani mahd. esiintyvät vahvat ilmaisut.
Suurkiitokset kommenteistanne, arvostan suuresti!
 

Kuuletko jos tuuleen huudan,
näätkö jos pilveen piirrän,
ikäväni ilmoille kiljun?

Sateelle suruni parun,
vuolan virralle vaikeroin,
tukahdutan takkuisen oloni

Pää täyttyy sekavuudesta,
muistot mustaa miehen,
traumat totisesta järkkyy,
vaimentaa mun eloni kielen

Vapaudesta haaveillen,
iloa elämän kaipaillen,
kunnioittaen kynttiläin syttyy,
helpottaa murheet mielen

Aistin läsnäolosi,
tunnen huolenpitosi,
kiitän kaikesta

Voi kun näkisit minut nyt,
sinun jälkiäsi seurannut,
polkuasi pitkin kasvanut,
vahvistuin ja elämää kannan

Rakkaus on vahva

Selite: 
Päivä päivältä parempi, ehkä entistäkin ehompi.. <br /> Jos sä tahdot niin - Jippu, soi kirjoituksen aikana taustalla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Päivä päivältä vahvempi.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot