Pohjanmaan Likka

Runoilija Dragonie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 17:23

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovuta.
Pakene.
Aloita alusta.
Pysähdy.
Taistele.
Voita elämä.


Pelkää pahinta ja toivo parasta.
Elämä. Sitä se on.
Outo. Sitä minä olen.

Judge a book by its cover,
and you'll never know the story.

- Dragonie -


Anteeksi teoksissani mahd. esiintyvät vahvat ilmaisut.
Suurkiitokset kommenteistanne, arvostan suuresti!
 

Käänsin kivet, murikat
pellotkin pellavat
mettässä möykkäsin
kukkuloilla kirosin

Taivaanrannat soi
tanssahtelevin askelin
Patarummun lailla
kuunvalon alle revontulet toi

Takkunuttu, kyläntuttu
katajaisen kansan
männyn kävyn otti suojahansa
luku lakeutensa sävyn

Meni syvälle sisemmälle
keskelle Lapin rieskan
kylväs maan, hoiti mullan
oma kotikin kallis on kullan

Korpikuusen alle
rakensi majansa
siellä hoivaa
siellä kasvaa

Pohjanmaan Likka

Selite: 
Elämän täyskäännös.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo retkeilee tekee havaintoja. Luovuutta löytyy.

Tässä runossa ei katkenneita kynsiä pelätä.. Hyvå

Oot kyl onnistunu Pohjaalaisen asenteen tähä hyvin taltiomaan. Sanat tulee eikä kumartele tullessaan, mut hei niin pittäkin

 

Käyttäjän kaikki runot