Isänmaan Toivo..

Runoilija Dragonie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.5.2020 17:23

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovuta.
Pakene.
Aloita alusta.
Pysähdy.
Taistele.
Voita elämä.


Pelkää pahinta ja toivo parasta.
Elämä. Sitä se on.
Outo. Sitä minä olen.

Judge a book by its cover,
and you'll never know the story.

- Dragonie -


Anteeksi teoksissani mahd. esiintyvät vahvat ilmaisut.
Suurkiitokset kommenteistanne, arvostan suuresti!
 

Jaettuna
kahteen maailmaan
Kumpaankaan
sen kummemmin kuulumatta

Elin elämääni
eteenpäin
taakseni katsomatta

Yli kahden maan veen,
mitä elämälläin mä nyt teen?
Soudan, huopaan
Mihkään en pääse turvaan
Tieto lisää tuskaa

Kiskoen mut takaisin
eilinen pitää kii
Huominen käänsi selkänsä
tänään historia toistaa
nimeäni

Vannomatta paras
oli lintujeni laulu

Selite: 
Vaiettu Menneisyys.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot