Levoton Mieli

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Tarvitsen jonkun,
joka pelastaisi minut
itseltäni.

Levoton mieleni
juoksee villinä
oravanpyörässään
aiheuttaen pelkoa
ja ahdistusta.

Ajattelenko liikaa
sinua etsiessäni
samalla kun
hukkaan itseäni.

Vihdoin löysin sinut
ja kuvio alkoi
jo hahmottua.

Kuitenkin onnistuin
pilaamaan sen jälleen.

Tällä kertaa
voin syyttää
vain omaa
levotonta mieltäni.

Selite: 
Kun kaikki on valmista, lopeta ajattelu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän tunteen, samassa veneessä olen, voi meitä :/

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot