Tiedän - olet hänen

Runoilija unknownpoet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2012
Viimeksi paikalla: 29.10.2022 14:59

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.12.1993

Amatöörirunoilua sitäkin suuremmalla tunteella.
 
katsot minuun 

kuin olisin menettänyt järkeni

nähdessäni,
kuullessani

hänet - ja tekosi
kun kosket minua

ja kun 

kerrot rakastavasi
silmiin katsomatta

tiedän - olet hänen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketti...
 

Käyttäjän kaikki runot