162

Runoilija unknownpoet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2012
Viimeksi paikalla: 29.10.2022 14:59

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.12.1993

Amatöörirunoilua sitäkin suuremmalla tunteella.
 

Iloton, hengetön hylsy
rakkauden irvikuvien runtelema;
sielua vuotaen

sinä,

puhalsit minuun elämän,
tilkitsit tunteenpitäväksi
täytit lämmöllä,

minä,

ontuen etenen,
sinun tuellasi hiljalleen
opettelen rakastamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi koskettaa, kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot