Surusilmät

Runoilija IIDACHU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2012
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 17:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siinä mä katsoin suoraan niihin sun merensinisiin silmiin ja voin vannoa, että näin niistä koko universumin.

Aavistin katseestasi, että sä tiesit tapahtuneesta ja tartuin käteesi, sillä tahdoin tuntea sen lämpimän kosketuksesi, josta olin vielä hetki sitten saanut nauttia. Nykäisit kätesi pois ja katsoit muhun niin kylmästi, että tuntui kuin koko maailma olisi pimentynyt hetkessä.

Tunsin kuinka kyyneleet alkoivat valua silmäkulmistani. Sä löit mua, mutta se ei haitannut. Huokaisit syvään, etkä enää voinut katsoa mua samalla lailla kuin ennen.

Mä mokasin.. pahasti.

Selite: 
tämmöstä pientä ' tarinaa ' ..
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah...! Torjuttu rakkaus, koskettava, kipeän kaunis runo <3 <3

 

Käyttäjän kaikki runot