Nimetön

Runoilija HAPPYfacade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.6.1994

Elämä on jatkuvia valaistumisia ja mietiskelyä. Niitä saat elämässä niin paljon, että unohdat ne kummiskin. Kun voit sanoa: "Jos kuolen nyt, kuolen onnellisena", ihan milloin tahansa, tiedät elämäsi olevan onnellista.
 

Tarvitseeko minkään tehdä järkeä?
Onko mikään koskaan edes tehnytkään...
Onko millään edes mitään väliä?
Sillä ystäväni... olemmehan vain pölyä elämän tuulessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti jollakin väliä.

Hyvä kysymys. ei totuutta tarvitse etsiä. Se löytyy sisimmästämme.

Hyvä runo!

Noin se pitäisi ottaa, elämä. Rennolla otteella.

 

Käyttäjän kaikki runot