Auringoista parhain

Runoilija HAPPYfacade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.6.1994

Elämä on jatkuvia valaistumisia ja mietiskelyä. Niitä saat elämässä niin paljon, että unohdat ne kummiskin. Kun voit sanoa: "Jos kuolen nyt, kuolen onnellisena", ihan milloin tahansa, tiedät elämäsi olevan onnellista.
 

Tahdon vain saada sinut hymyilemään, nauramaan kanssani.
Nukahtaa viereesi.
Herätä vierestäsi.
Vain maata kanssasi koko päivä sanomatta sanaakaan. Antaa auringon lipua ylitsemme...
"Sittenhän on jo yö? Et vilaustakaan valosta näkisi?" Todeta saattaisit...
Miksi aurinkoa kaipaisin sillä näenhän jo hymysi.
Kuiskata korvaasi minun ei tarvitsisi, supista sanoja suloisia ja viattomia. Tiedät ne jo valmiiksi.
Kun taas nukahtaisimme viimein, kerrankin rukoilisin yksikseni:
"Älä anna tämän taas olla unta"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot