Nimetön

Runoilija HAPPYfacade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.6.1994

Elämä on jatkuvia valaistumisia ja mietiskelyä. Niitä saat elämässä niin paljon, että unohdat ne kummiskin. Kun voit sanoa: "Jos kuolen nyt, kuolen onnellisena", ihan milloin tahansa, tiedät elämäsi olevan onnellista.
 

Ajan hammas meitä järsii loputtomiin, nakertelee hiljakseen, niin yksikseen.
Kellon viisarit eivät pysähdy, mutta kanssasi tuntuu kuin maailma lakkaisi pyörimästä ja aika lopettaisi juoksunsa.

Hiljenee, hiljaisesti hissukseen. Pyörryksistä pysähdykseen. Maan pinnalta taivaisiin.

"-Tunnen lentäväni. Tunnetko sinäkin?"

Maailma, pysähdy.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot