Kuuntelisit

Runoilija lempeäjätti

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 5.1.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.9.1987

Lempeä jätti.
 

Sana sanasta on ollut,
toisen äänen kuullut.

Kysyvä vastaavaa huutoa huomaa,
ei tieto parempi suojaa.

Omia polkujaan kulkee,
sivutiet toisilta sulkee.

Lopussa hiljaisuus odottaa,
se jo valmiiksi satuttaa.

Selite: 
-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot