Ajaton uni

Runoilija NoOneWithoutYou

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 13.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unessa leijun ylhäällä,
käsi kädessä sinun kanssasi.
Mikään ei voi satuttaa, haavoittaa.
Tunnen olevani vahva
vain sinun vahvoilla käsivarsillasi.
Herään, minun on paha olla.
Sinä et olekaan tässä, vierelläni.
Pitelet minusta kiinni vain puhelimen välityksellä
kunnes taas tapaamme.
Enää hetken aikaa
ja saan taas heittäytyä käsivarsillesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot