Nimetön

Runoilija jenzgu96

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 4.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rehti reipas iloinen
pieni runo tyttönen ;)
 

haluasin olla kanssasi ainiaan,
mut nyt must tuntuu et tää rumba ei lopu milloinkaan
vieroitusoireet niin sietämättömät
kaksi meistä niin tietämättömät
haluun päästää pois tästä kaikesta
niin pahasta ja vaikeasta
unohdettais tauot ja kaikki muu oltais ihan kavereita eikös juu? ;)

Selite: 
rakkaalle exälleni nopeasti väsätty runo :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot