Nimetön

Runoilija Séreijan Damnatións

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saan jaettua tekoni hyvää ja pahaan,
koska minusta ei ole enää välimuotoa.
Et voi esitellä minua maailmalle näin.

Olen jakomielinen silmienne edessä.
Meri on minulle vapaus.
Sinä olet minun kahleeni tähän maahan.


Helli jokaista lausetta
jonka epävarmuudessani
olen joskus kirjoittanut


 

Vaeltelet omissa
maailmoissasi,
vaalit mennyttä,
elät tätä päivää
ja pelkäät tulevaa.

Pelkäät niin paljon,
ettet meinaa
enää nukahtaa
etkä herätä.

Se on kauhea tunne,
tajuta että
kaikesta huolimatta
olet aivan yksin
ihmisten keskellä

Toisaalta tiedät,
että se on
myös rauhoittavaa
Mikään ei sido
sinua enää paikoilleen.

Selite: 
[14.15]
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot