Ihmeellinen maailma

Runoilija unelmiavain

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamukosteutta kyyneleilläni lisää kostutan,
Itken kyyneleen toisen perään,
Enkä tiedä miksi.
En ole surullinen,
En tunne tuskaa,
En niin onnellinen, että itkettäisi.
Miksi siis itkeä?
Ehkä itkemisen ilosta?
Ehkä jonkun syyn takia, mitä en vielä huomaa.
Maailma on ihmeellinen,
Ei siitä ota koskaan selvää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot