Ystävä

Runoilija Talvityttö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oikeen jotain asiaa toivoo/odottaa niin se ei välttämättä tapaahdukkaan, on osattava ottaa vastaan elämässä myös niitä negatiivisia asioita ja opittava elämään niiden kanssa.
 

Ystävät ovat elämän lahja, ilman niitä ei ole mitään. Ystävät ovat tulena ja lohtuna kun sitä tarvitsee. Ystävien kanssa on ihana viettää aikaa, se aika onb kultaakin kalliimpaa. Ystäviä ei ole koskaan liikaa, pidä kiinni sitä mitä sinulla jo on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot