Lopeta

Runoilija ewin

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 1.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen melodramaattinen satunnaisesti runoileva nuori nainen, joka taistelee melodramaattisuuttaan vastaan. Ja käyttää usein sanakirjaa.
 

Kuinka sinä petitkään minut
haavoittaessasi kasvojani

Hoipertelit ulos kuorestasi
näyttäen todellisen
likaisen sydämesi
Liaten samalla omani
minä en ollut olkapääsi

Käännyin muualle
Halusin jättää sinut yksin
ja joka päivä minä syvällä sisimmissäni rukoilen

että tällä kertaa

ilman epäilyksiä

onnistun siinä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot