Joutsenten odotus

Runoilija 928ee3ca79086afb14b3b1578e41639a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni yksillä kesä kaikilla
 

Missä Joutenet
nuo kauniit valkoiset
jättivätkö
syksyllä jäähyväiset?

Ei ääntä pasuunan
ei tanssia joutsenten
isän äidin ja
leikkiä lapsosten.

Paikan paremman
löysivätkö he,
paluut odotan
joutsenperheen
valkoisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot