Haave maailma

Runoilija 928ee3ca79086afb14b3b1578e41639a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni yksillä kesä kaikilla
 

Yön tunteina
hiljaisuuden vallitessa
vain hiljainen
hengityksesi kuuluu
olet siinä vierelläni
kuitenkin niin kaukana.

Haluaisin tulla lähellesi
käpertyä ,kuin lapsi
kainaloosi
rakkauden täyttämään
turvalliseen ihanaan.

Mutta ei
näin ei käy
ehkä joskus,kun pyydän
huomaat,että
sinua rakastan
tiedäthän sinä sen ,
mutta et välitä.

Uhma nostaa päätään,
sitten kun sinä
tarvitset minua
minä en välitä
vaikka rakastankin
ja juon katkeran
kalkkini.

Toivon kuitenkin,
että näin ei kävisi
se oli vain uhmaa
mitä sinä
et tiennyt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot