rakkaus

Runoilija adanp

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 24.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon tämmöin normaali 12 vuotias tyttö, runoja kirjoitteleva tyttönen joka harrastaa cheerleadingii ja sirkusta :-)
 

Rakkaus on kultaa.
Rakkaus on tärkeää.
Rakkaus ei lopu milloinkaan.
Rakkaus on kuin kynä jos siitä loppuu muste kaikki loppuu siihen.
Voisin kirjottaa sust niin paljon hyvää puolta, et kynäst loppuu muste ja maailmasta paperi.
Olit kaunis kuin kukka, sut vietii multa pois, mulle tuli hirvee hukka ku jätit mut.
Et taida tietää miltä tää tuntuu.
Rakkaus on tulessa kun et ajattele mun tunteita.
Minullakin on tunteet.
Rakastin sua oikeesti.
Rakkaus on sokea, et tajua tätä tunnetta.
Sut takasin haluu ja rauha maahan vois paluu.
Sulle se ois uutta mulle se ois paluu,
Olin kuin kuihtunut ruusu annoit mulle valoa,vettä,lämpöä. Silloin olin värikäs ruusu.
Nyt olen taas kuihtumassa.
Jos sanot että rakastat minua pyyhin kyyneleeni,
peität sydämestäni suuren aukon.
Rakkaus on kuin korvakoru, jos sitä ei hoida, se tulehtuu.

Selite: 
Runo ihmisille, joka on jätetty.
Kategoria: 
 

Kommentit

No! jopas nappasit hienon lohturunon!

Hyvää syntymäpäivää Sinulle...

 

Käyttäjän kaikki runot