rakkaus pysyy suhun ainiaan

Runoilija adanp

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 24.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon tämmöin normaali 12 vuotias tyttö, runoja kirjoitteleva tyttönen joka harrastaa cheerleadingii ja sirkusta :-)
 

oot liian tärkee, mä rakastan sua aivan liikaa. I was like aligsaw puzzle were do doing to me in tact, washed my tears have covered my heart hole. Jos jätät mut mitä mulle jää? Jos jätät mut miten mä elän tääl? Koita jaksaa, koita jaksaa. Et saa jättää mua Oot ainoo joka ymmärtää mua, oot ollu aina mun tukena, oot ollu aina mun tukena. Oot aina ollu minulle ikään kuin sanoen 'kyllä se siitä' Mut muista rakkaus ei katoa milloinkaa, rakastan sua ainiaan. Rakkaus on kuin kukka, jos sitä ei hoida, se kuolee.

Selite: 
Runo ihmisille jotka ovat menettämässä jonkun tärkeän henkilön..
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen runo.

tosin, keskeltä yhtäkkiä pomppaava englanti oli ehkä himean häiritsevää, muttei niin ettäkö se olisi haitannut.
jos vielä jäsennät runon selkeästi, niin tästähän tulisi oiva pieni runonen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot