Adagio

Runoilija Safira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Flyygelillä sormeni

iltapukuni paljas selkä

katseesi tunnen

hiukseni nutturan suortuva niskassa

siinä herkässä kohdassa

flyygelillä sormeni

tämä hetki vie

paratiisin hyrskyäviin aaltoihin

sävelet hukkuu kyynelmereen.

25.09.2012 ( Uusinta)

Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=x1i7pevupAM
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa

Hienoa lyriikkaa.

Kaunis runo, kappale toimii aina ja koskettaa

Kaunis runo ja kappale

Esteettisen kaunista ... vie mukanaan kauaksi, kauaksi sinne jonnekin
voimakas runo ...

Koskettava, kaunis runo

Kuin soiva maalaus on runosi, aistivoimainen ja tyylikäs.

Hieno tuokiokuva. Loppu yllättää.

 

Käyttäjän kaikki runot