Haluan olla

Runoilija Sammy

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörirunoilija omaksi ilokseen.
 

Haluan olla kuuma henkäys, joka pitää sinut lämpimänä kun palelet,
Haluan olla majakka, joka pitää sinut kurssissa
kun pimeydessä ajelet.

Haluan olla kirkas ehtymätön lähde, joka sammuttaa sinun janosi,
Haluan olla hymyilevä aurinko, joka valaisee sinun polkusi.

Haluan olla kaunein uni, joka antaa sinun hellästi nukkua,
Haluan olla tyyni meri, joka ei anna sinun koskaan hukkua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärettömän kaunis,hyvää syntymäpäivää!

Herkkä ja kaunis. Tämän lisään suosikeihin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Sammy Haluan olla 25.11.2011 2 Runo
Sammy Arvostan 25.11.2011 0 Runo
Sammy Musta joutsen 25.11.2011 0 Runo
Sammy Petos 25.11.2011 0 Runo
Sammy Hetkessä tässä 30.11.2011 0 Runo