Arvostan

Runoilija Sammy

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörirunoilija omaksi ilokseen.
 

Kuin korkea, jykevä kallio seisot edessäni,
suuri kunnioitus ja ihailu loistaa silmissäni.

Olet enemmän kuin yksikään pisara meressä,
vahvemipi kuin mikään muu minun käsissä.

Joudun kurottamaan korkealle jotta tavoitan,
kuin maailma vettä minä sinua arvostan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Sammy Hetkessä tässä 30.11.2011 0 Runo
Sammy Arvostan 25.11.2011 0 Runo
Sammy Musta joutsen 25.11.2011 0 Runo
Sammy Petos 25.11.2011 0 Runo
Sammy Haluan olla 25.11.2011 2 Runo