eilinen

Runoilija tosipikkuinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hymyillä enemmän silmillä kuin suulla. kuulla enemmän sydämellä kuin korvilla. @Tosipikkuinen
 

kirjoitan lauseita
etten koskaan unohtaisi
miltä eilinen tuntui.

katselen kuvia
etten koskaan unohtaisi
miltä eilinen näytti.

kuuntelen lauluja
etten koskaan unohtaisi
miltä eilinen kuulosti.

kaipaan sinua
etten koskaan unohtaisi
kuka teki eilisen.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo mieleen oman toissaillan, kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot