Katutaidetta

Runoilija Mieletön

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2011
Viimeksi paikalla: 22.7.2021 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti miljoona sivua riittää muistuttamaan, Että me olimme ja välitimme Täällä jossain.
 

Minulla oli hauskaa.
Rujoja mustelmia ja auki jääneitä haavoja.
Muodoton ruho asfaltilla -
Katulampun maalama taideteos.

Kukaan ei pysähdy siivoamaan jälkiä.
Hyvä niin.
Ehkä näky saa ohikulkijan miettimään.
Ottamaan valokuvan muistoksi lompakkoonsa.
Itkemään edes pienen hetken
Ja muistamaan minut.

Olen mielummin hymyilevä ruumis
(Rakastava, ehkä rakastettu),
Kuin kyyninen ohikulkija.
Asetelma kertoo enemmän kuin itse koskaan pystyin sanomaan.

"Liian pieni pää suurelle sydämelle..."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kepeällä kädellä maalaat kuvan suurimmasta tragediasta, mitä voi olla. Kovasti voimia sinulle. Uskon sanoihisi, että sinulla on suuri sydän. Anna tuolle sydämelle mahdollisuus ja aikaa parantua, rakastava suoja tässä pahassa maailmassa.

 

Käyttäjän kaikki runot