Parveke

Runoilija Mieletön

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2011
Viimeksi paikalla: 22.7.2021 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti miljoona sivua riittää muistuttamaan, Että me olimme ja välitimme Täällä jossain.
 

Hymyilet taas
Saat sen tarttumaan
Kuinka viime kerrasta
On niin aikaa

Jos olisin hurja
Antaisin suukon suulle
Muistuttamaan
Kuinka viime kerrasta
On niin aikaa

Kaihtimet kiinni ja savuke
Kylmä lattia ja parveke
Levoton kuu ja lämmin reisi
Savua ja levottomia ajatuksia

Poltat loppuun
Kituutan omaani
Tiedän että sisällä
Olen taas omillani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau! Ihana maisema. Tykkään käyttämistäsi sanoista, mukavan kevyt ja mielenkiintoinen runo.

Voi, haikean ihana...:3

 

Käyttäjän kaikki runot