"Mitä saisi olla?"

Runoilija Mieletön

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2011
Viimeksi paikalla: 22.7.2021 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti miljoona sivua riittää muistuttamaan, Että me olimme ja välitimme Täällä jossain.
 

Punaviiniä villille ajatuksille
Kuplivaa iloisiin iltoihin
Mallasta mielekkääseen arkeen
Viinaa sekoittamaan järjen

Jos saman illan aikana juon kaiken
Olen rakastunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi... ihana runo :)
ja... rakkaus niin särkevän kipeä asia.

 

Käyttäjän kaikki runot