Ystäville

Runoilija Myotis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sleep less, live more, death is something worth dying for. " Haluun muistaa, tuottaa, luottaa itseeni, katseeni kohdistan pohtimaan tosta vaan liukuvia sanoja, eikä ne katoa.
 

Joskus vastaa tulee oikeesti paskoi päivii,
on paskan himas, on vaa, ja potkii seinii,
ja niihin päiviin
herkästi jämähtää
jos ei pyge sieltä ite ylös rämpimää
siks helpottaa jos joku tulee jeesimää

Tää on niille jotka oikeesti ymmärtää,
tää on niille jotka tietää mikä on tärkeää,
kiitos avusta, oikeesti arvostan,
teidän arvoo ei voi mittaa rahassa.

Hyvässä ja pahassa,
useimmiten ekassa,
pari ollu jo vuosia mukana.
Välillä kaukana,
joskus asun tos sohvalla,
vetän ylös sohjost ja pohjalta.

Tää on niille jotka oikeesti ymmärtää,
tää on niille jotka tietää mikä on tärkeää,
kiitos paukuista krapula-aamuna,
kiitos kehuist, haukuista, kapulan lainasta.

En haluu teitä enempää
enää menettää,
ihan liian moni hyvä tyyppi jo lähteny menemää,
tullu vähä sanomista, tai muuta ikävää,
ja joskus ihmissuhteet vaa katkeaa itsestää,
ja joutun katkerasti myöntää
syiden olevan itsessään.

Tää on niille jotka oikeesti ymmärtää,
tää on niille jotka tietää mikä on tärkeää,
anteeks kaikesta, valheista, flaideista,
jos tahot nähä viel, ni tiedät mis asustan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa,että on niitä,jotka ymmärtää. Haikeaa hyvin kirjoitettua tekstiä.

Omissa puitteissaan varsin tehokas - hyväkin - runo ystävyydestä.

 

Käyttäjän kaikki runot