PS4

Runoilija Myotis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sleep less, live more, death is something worth dying for. " Haluun muistaa, tuottaa, luottaa itseeni, katseeni kohdistan pohtimaan tosta vaan liukuvia sanoja, eikä ne katoa.
 

Kohtalotovereita,
kohtalo-overeita,
ovelia juttuja,
vakuutuin ovella
et ollaan vanhoja tuttuja
rajan takaa,
petaa ja makaa
mun kanssa, jooko?,
eiku mitä,
tota et sit kuullu, ookoo?

Monesta mielestä,
monesta miehestä
tulee lutka,
johtuuko se musta,
vai pettikö vaan tutka?
Kestikö kulutusta
poikaparka?
Mut oon aika varma
siitä että karma,
iskee kohta taas takas,
ja sit tuntuu kamalalta.

Takas alas
en en vajoa,
vaik kuinka tuntuis, psyyke
ei ei hajoa,
ei sille oo halua,
näytäs mulle valoa

kun harhailen
epävakaalla polulla,
epävarmasti riimitellen
lastenlorua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttavaa ilmaisua. Hyvin kirjoitettu tilitys.

 

Käyttäjän kaikki runot