Alennustila

Runoilija Myotis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sleep less, live more, death is something worth dying for. " Haluun muistaa, tuottaa, luottaa itseeni, katseeni kohdistan pohtimaan tosta vaan liukuvia sanoja, eikä ne katoa.
 

Sun nukkesi on lankakerä,
kuuman suihkun alla kippurassa,
kyyneleet parantelemassa
pesutulosta.

Missä sie?

Juhlimassa, nauttimassa,
hetkistä kaiken irti ottamassa,
elämässä missä minä
en ole aikoihin ollut muuta
kuin häpeällinen salaisuus.

Sun nukkesi
nieli pillerin,
bentsot peittelee uneen,
"niinpä tietenkin", sie sanot nyt,
näet vain addiktin.

Huutaa, raapii,
raastaa halu hiljentyä,
perfektionisti,
kuori, alla minä...
Vain sinä,
tiedät sen nimen,
vain sinä
esineellistät sen.
Täydellinen
on vain sen maskin peittävyys,
kun se koostuu, kovettuu,
vittuun hyvyys ja syvyys.

Jäljelle jääneistä,
9 kirjainta,
ompelen itselleni jalansijan kolmatta kertaa.

Kertokoon toden,
väsynyt kun olen.

Ja tiedän.

Neljättä ei enää.

Selite: 
14.2.2012
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikutuksen teki kyllä...

Osuvaa kirjoittelua kipeästä tilanteesta/tilasta. Runon aloitus tehokas, synnyttää tunnelman, ottaa mukanaan tunnetilaan, henkilön kipuun.

Vaikuttavia runoja sinulla. Tykkään.

Vaikuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot