Emancipation

Runoilija Myotis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sleep less, live more, death is something worth dying for. " Haluun muistaa, tuottaa, luottaa itseeni, katseeni kohdistan pohtimaan tosta vaan liukuvia sanoja, eikä ne katoa.
 

Elämäni rakas
puhuu paskaa selän takan,
ja unohti kai mainita
miten hakkas sen akan.

Kyl kelpas kokkaus ja kodinhoito,
muttei se että olin outo,
niinpä pakkasin sun kamat,
ja sä lähdit menemään,
oisko pitäny vaan olla ja maata selällään?

Sanoit naiseksi,
jotta voisit alentaa,
haukuit suomalaiseksi
ku tarjol oli parempaa;
Oli pitkä tukka
ja kolmannen asteen paperit,
kaksiossa lutka
ja revenneet tapetit,
meni viikkoja ilman et tunsin mitää,
vedin hihaan viiltoja, no niin sitä pitää.
Verta ja ulinaa,
frendit huolissaan,
ja ottivat usein
sohvalle nukkumaan.

Puolitoista vuotta mennyt,
se angsti on enää vaan muisto,
yhtä lämmin ja houkutteleva kuin
soinen suisto.
Älä käsitä väärin,
en ole mistään katkera,
silti unissa saatan sua
kera kirveen jahdata.

Selite: 
Se tunne kun tajuaa päässeensä yli asioista joista ei uskonut koskaan toipuvansa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sulla on tosi kiva tyyli kirjoittaa. Tulee vähän mieleen rap-lyriikat! Loistava.

Eri asia mitä mieltä tämän kaltaisesta elämisen tavasta muuten mutta tehokasta tekstiä joka tapauksessa. "Verta ja ulinaa, frendit huolissaan, ja ottivat usein sohvalle nukkumaan." Hyvin kuvattu. Tulee muistoja kaukaa menneestä. Ranteet verta valuen frendien sohvalla nukkumassa. Hyvä että oli ja on frendejä. Vaikka silloisilla frendeillä oli se kääntöpuolensakin, muistan, usein hyvää tarkoittaen mutta silloinkin yleensä mukanaan alas vetäen.

 

Käyttäjän kaikki runot