JL 120811

Runoilija wickedcherry

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

purkaa lähinnä pahaa oloa runoihin.. tai, ajatuksia ne vaan on.
 

Sä olet just se, mitä oon elämääni halunnut...
kaikki se mitä oon kaivannut...
en vaan voi sua koskaan saada
itselleni kokonaan...
sun lähellä on hyvä olla
sulle on helppo kertoa suurimmatkin salaisuudet
sä ymmärrät
tiedät miltä musta tuntuu,
tiedät mitä haluan,
paitsi yhtä...
Mut meitä ei koskaan voi olla,
meistä ei koskaan saa mitään tulla...
mä haluaisin olla ihan vaan sun,
yhdessä tehdä tätä matkaa,
yksin on niin vaikeeta jatkaa..
sun kosketus tuntuu niin hyvältä,
et sattuu sisältä...
en voi tunteitani sulle koskaan kertoa,
sovituista säännöistä en voi luopua
niin kauan kun et tiedä
et myöskään tiedä kuinka paljon sattuu...
kaikkeen tottuu...
kaikki mitä meillä on, on kiellettyä...
sä sait mut taas hymyilemään,
sait mut taas tuntemaan
sä et tiedä miten paljon mulle merkitset...
puhut ihastumisesta, rakastumisesta
ja muistutat et niin ei saa tapahtua..
et usko kuinka sattuu,
kun tunteet täytyy tappaa........

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot