Kunnallispolitiikan perusteet

Runoilija kaunis valhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luotettavalla miehellä
on japanilaisvalmisteinen auto
ja velkarahalla remontoitu rintamamiestalo

Naapurikateus voi parhaassa tapauksessa
estää koulutaksin kilpailuttamisen
Tai sitten ei

On äidillistä kattaa pöytään vanhaa Arabiaa
kunhan se vain on isoäidin häälahja-astiasto
eikä väärän puolueen mummon kuolinpesästä

Joka tapauksessa
vallan kiemurat valaistuvat vain ansioituneille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot