viimeinen muistoni susta

Runoilija Ritsuki

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 7.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko ne meidän hetket yhteiset,
ne päivät ikionneliset.
Kaikki on kadonnut,
jäljelle vain muisto jäi.
Muisto meistä kahdesta,
ensimmäisestä suudelmasta,
ensimmäisestä rakkauden tunteen esiintymästä.
Ne hetket olivat vain meidän kahden.
Kukaan ei erottaa meidät voinut ei.
Sitten se loppui,
ja viimeisen onnellisuuden tunteen se vei.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot