24.5.2010

Runoilija Elän takiasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When a tornado meets a volcano.
 

Siihen on syynsä
kuten kaikkeen

miksi en ole soitellut
tai edes lähettänyt viestiä

ja nähdessäni sinut
piiloudun
pukeudun peruukkiin jos vain mahdollista

esittäydyn toiseksi
että olen varmasti sen kaksoiolento
jota etsit
joksi minua luulit

Selite: 
.and the reason is you.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot