Real life toy story

Runoilija Mykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muutama vuosi takaperin
pienissä tansseissa
hänet tapasin.

Samalla sekunnilla
hänelle huudahdin
Tytölle niin kauniille.

Ihan hullujen hommaa,
Tuo tanssiminen, kanssa sikojen,
halpojen lehmien.

Samantien
Karkuun mä säntäsin
tuota kaunista tyttöä

Eikä aikaakaan myöhemmin
juostessa hietikolla
hän

Minut kiinni sai
korvaani kuiskaten, ai mitä sanoit vai?
Muistutat sä itteäin, vuosilta aikaisemmilta.
Tuleppas takaisin tanssimaan,
vaikutat mukavalta.

Takaisin tansseihin
yöt vaihtuen päiviksi
kanssaan hänen

Päivät viikoiksi
viikot kuukausiksi
kuukausista ei enää mihinkään
ne nimittäin hän jatkoi kihlattunsa kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot