Sinä

Runoilija Tuu-tikki

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet minulle
onnea, naurua, kaipuuta
ystävyyttä, ymmärrystä,
lähelläsi tahdon olla
sylisi lämpöön jäädä
Sinä olet sydämeni
Sinä olet kotini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisuudessaan kaunista.

Rakastuneen runo.

Suloisen Sydänlämmin.

 

Käyttäjän kaikki runot