Lähelläsi

Runoilija Tuu-tikki

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole mitään suloisempaa aamulla kuin nähdä hymysi, joka yltää silmiin asti
Ei ole mitään suloisempaa kuin kosketuksesi ihollani
Ei ole mitään suloisempaa kuin nukahtaa sylisi lämpöön
Ei ole mitään suloisempaa kuin kuiskaus korvaan; Rakastan Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot